lijf&ZO

Brengt jou in beweging

Voorlopig zijn er geen reguliere lessen.

Wel is het momenteel mogelijk om online Powerwalk lessen te volgen.
Meer info? Klik dan HIER

-------------------------------

Bewegen is zo oud als de mens zelf.

Iedereen heeft zijn eigen associatie bij bewegen maar dat bewegen goed voor ons is daar zijn we het allemaal over eens. Er bestaat zelfs een relatie tussen letterlijk en figuurlijk vast zitten, want wanneer we letterlijk in beweging komen, gaat er vaak figuurlijk weer van alles stromen.

Voor veel vrouwen geldt dat zij in hun leven veel ballen hoog houden. Een baan, partner, kinderen, ouders om voor te zorgen en dan willen we ook nog de ideale gastvrouw voor vrienden zijn en geen feestje over slaan. Dat gaat lang goed, tot je in de richting van de overgang gaat. Want ja, die is net als de puberteit onvermijdelijk. De eerste vage klachten ontstaan, slechter slapen, rare boze buien, nog gekkere huilbuien en ook nog eens klaar met al dat zorgen. Jarenlang stond je voor iedereen klaar maar nu lijkt het alsof het je allemaal gestolen kan worden.

Loop jij letterlijk of figuurlijk vast? Snap je niet meer hoe je dat vroeger allemaal deed of heb je er gewoonweg geen zin meer in om iedereen te pleasen? Samen met jou kijk ik graag hoe we jou weer in beweging krijgen: door coaching, bewustwording, aanpassingen in jouw leefstijl, een bewegingsvorm die bij jou past of simpelweg een wandeling. Om zo een nieuwe richting te vinden die weer goed voelt. Soms zijn kleine stapjes al voldoende voor grote resultaten.